Передплата 2024 «Добрий господар»

Луценко пригрозив військовому прокурору сил АТО звільненням

  • 12.10.2017, 11:59
  • 650

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив про намір звільнити новопризначеного військового прокурора сил АТО Олега Цицака, якщо протягом трьох місяців не будуть пред'явлені підозри чиновникам, причетним до крадіжки грошей на будівництві другої лінії оборони.

Про це повідомляє Укрінформ.

"У зоні АТО потрібна людина, яка буде ефективною. Він довів свою ефективність на Закарпатті - а саме порушенням справ щодо корумпованих митників. Зараз перед ним завдання - до кінця року показати результат, оголосити про підозру чиновникам, які вкрали гроші на будівництві другої лінії оборони", - сказав Луценко, відповідаючи на запитання активістів про призначення колишнього прокурора Ужгородського військового гарнізону Олега Цицака військовим прокурором сил АТО.

Генпрокурор зазначив, що на другій лінії оборони замість укріплень - бліндажі, де лежать гілки, "там розікрадені повністю бронедвері та броньовані вікна, бетонні укріплення не побудовані".

"До кінця року повинні бути підозри всім, хто підписував акти виконаних робіт. Цицак це знає: будуть підозри - буде працювати, ні - вилетить, як попередній прокурор", - сказав Луценко.

Як повідомлялося, у вересні в Краматорську Луценко представив нового військового прокурора Військової прокуратури сил АТО підполковника юстиції Олега Цицака. До того Цицак працював військовим прокурором Ужгородського гарнізону на Закарпатті.

Схожі новини