Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві п'яний таксист намагався з'їсти ключі від авто на очах у поліції

  • 09.10.2017, 14:29
  • 939

П’яний водій таксі в столиці влаштував перегони з поліцією. Коли порушника зупинили, він намагався проковтнути ключі від свого авто, аби їх не вилучили правоохоронці.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє «Київ оперативний».

«Без світла і «зигзагом» по Мінському масиву рухався автомобіль Daewoo. Його зупинили патрульні поліцейські. Як тільки правоохоронець підійшов до авто і хотів представитися, водій натиснув педаль газу й почав тікати», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що близько 10 хвилин за порушником ганялися поліцейські. Водій за цей час встиг проїхатися тротуарами, пролетіти на червоний сигнал світлофора та навіть встиг проїхатися дитячим майданчиком.

«Перекривши усі заїзди та виїзди із двору дому № 93 по вулиці Автозаводській, водію було просто нікуди втікати. Він припаркував авто й почав тікати. Патрульний наздогнав його. У роті в затриманого були ключі від автомобіля, які він невідомо навіщо намагався з’їсти», — повідомив «Київ оперативний».

Крім того, драгер показав 1,85 проміле у крові водія. На нього вже втретє складають адміністративні матеріали за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

«Водійських прав позбавлений вже давно, але це не заважає йому п’яним знов і знов сідати за кермо», — йдеться у повідомленні.

Схожі новини