Передплата 2024 «Добрий господар»

Поліція викрила у Львові бордель

  • 06.10.2017, 17:44
  • 2 044

У Львові викрили діяльність салону з надання сексуальних послуг. Його організував 34-річний львів’янин.

«Встановлено, що чоловік забезпечував повій клієнтами, особисто виконував функції водія та охоронця для дівчат, а також займався фінансовою стороною «бізнесу». Клієнтів зловмисник шукав у мережі Інтернет, а також розповсюджуючи рекламні візитки», ‒ йдеться у повідомленні управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми Нацполіції Львівщини. Його затримали 5 жовтня.

19-річна дівчина з Полтавської області працювала адміністратором, вона приймала по телефону замовлення від клієнтів, видавала повіям засоби контрацепції та займалась іншими організаційними питаннями. Її теж затримали.

Повії, які працювали у салоні, раніше вже мали проблеми із законом за заняття проституцією. Раніше вони працювали у нічних клубах. Цього разу жінок також притягнули до адміністративної відповідальності.

Під час обшуку у салоні знайшли близько 10 тис. грн готівки, мобільні телефони, засоби контрацепції, фалоімітатори, а також два пістолети без дозвільних документів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу для сутенера та адміністратора салону.

Схожі новини