Передплата 2024 «Добрий господар»

Бойовики перешкоджають підготовці Донбасу до опалювального сезону

  • 06.10.2017, 13:18
  • 619

Терористи блокують відновлення інфраструктури на Донбасі, що зриває підготовку до опалювального сезону

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Під час виконання ремонтно-відновлювальних робіт на критичних об’єктах цивільної інфраструктури поблизу лінії розмежування сторін керівництво ОРДО і ОРЛО систематично блокує вирішення цих питань", - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з відмовою керівництва бойовиків в наданні гарантій безпеки для проведення відновлювальних робіт, запуск газорозподільчих станцій стає неможливим.

"Як наслідок таких дій керівництва ОРДО — не забезпечені газом для побутових потреб та позбавлені можливості опалювання будівель в зимовий період: 6 шкіл, 5 дитячих дошкільних установ, біля 26 тисяч мешканців Мар'їнки та сусідньої Красногорівки", - йдеться у повідомленні.

Також, у зв’язку з відсутністю газопостачання змушені простоювати "Красногорівський вогнетривкий завод", "Мар'їнський хлібозавод" та молочне підприємство "Лактіс".

Крім того, через навмисну бездіяльність керівництва бойовиків без газопостачання залишаються 1570 споживачів та школа у населеному пункті Кримське. У селищі Тошківка без газу залишаються 803 споживачі, лікарня і 2 школи. У селищі Нижнє без газу залишилися 439 споживачів, дитячий садок і школа.

Схожі новини