Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Трамваї стоять, а люди йдуть...

  • 05.10.2017, 19:27
  • 1 875

Чому електротранспорт часто не дотримується графіків?

Трамваї стоять, а люди йдуть...
Трамваї стоять, а люди йдуть...

Хороший транспорт — трамвай! Уже став візитівкою Львова. Однак останнім часом трамвай чомусь часто зупиняється... Днями у центрі Львова з рейок зійшов трамвай маршруту №2. Задній візок вагона перегородив зустрічні колії, заблокувавши рух в обидва боки. Постраждалих не було. Однак у вечірню пору, у час пік, люди змушені були йти пішки.

«Львівелектротранс» назвав одну з причин затримок у русі трамваїв — некоректні паркування авто. “У вересні через несприятливі дорожні обставини виникло близько 120 випадків, що спричинило 83 години затримок у русі електротранспорту”, - каже речник підприємства Іван Бондар. Зафіксовано також 31 випадок паркування авто у неналежних місцях, що унеможливлювало подальший рух трамвая або тролейбуса. Це стало причиною затримки у русі на 11 годин. Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» звернулася до водіїв міста з проханням не паркувати авто на шляхах курсування міських трамваїв та тролейбусів.

Окрім неправильно припаркованого авто, є низка інших причин, з яких трамваї затримуються. “Це може бути ДТП, несправність, затори. Якщо на колії сталася ДТП, трамвай простоює годину, а то й більше”, - розповів Іван Бондар.

Фото “Варти 1”

Схожі новини