Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Facebook зареєстрували групу «Геть московських попів з Галичини»

  • 04.10.2017, 16:59
  • 1 149

У мережі Facebook зареєстрували групу із назвою «Геть московських попів з Галичини». В описі спільноти ініціатори її заснування закликають надсилати дані на ФБ-сторінку групи та пояснюють: «часто парафії УПЦ МП приховують свою приналежність до Москви, обманюючи прихожан».

«Пухлина московського православ’я пустила метастази по усій Україні, не оминувши й Галичину. Настав час, сказати «ні» московському православ’ю і відправити батюшок на «історічєскую родіну», - йдеться в описі про діяльність групи.

Ініціатори збору інформації, зокрема, просять надсилати дані про місцерозташування парафій УПЦ МП. Потім цю інформацію використають, щоб скласти план протидії УПЦ МП. У чому саме полягатиме цей план — учасники спільноти наразі не розголошують, але стверджують, що це відбуватиметься законними способами.

«Майте на увазі, що вони часто не вказують свій стосунок до Москви, тим самим вводячи прихожан в оману. За результатами збору цієї інформації, ми тут в групі розробимо план щодо протидії цій антиукраїнській організації. Виключно законними методами. До чого вас і закликаємо», — пишуть організатори групи «Геть московських попів з Галичини».

Джерело: ZAXID.NET

Схожі новини