Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Збірна України на міжнародних змаганнях "Ігри нескорених" виборола три золоті медалі

  • 29.09.2017, 14:49
  • 846

У Торонто Збірна України на міжнародних змаганнях "Ігри нескорених" виборола три золотих, дві срібних та дві бронзових медалі. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк на брифінгу у п'ятницю, 29 вересня.

"Українська збірна станом на 29 вересня вже виборола 3 золотих, 2 срібних та 2 бронзових медалі. Остаточна інформація про досягнення наших спортсменів стане відома у суботу, 30 вересня", - сказав він.

Гуцуляк зазначив, що національна збірна України "Ігри нескорених" повертається до Києва 2 жовтня.

Як повідомлялося, першу золоту нагороду на Іграх нескорених приніс збірній України військовослужбовець Міністерства оборони, кандидат в майстри спорту з паліатлону Олег Зімніков. У змаганнях легкоатлетів харків'янин посів перше місце у бігу на 1500 метрів. Українець Василь Пашкевич завоював золоту медаль з пауерліфтингу, а третю золоту нагороду з веслування на тренажерах завоював капітан команди Олександр Писаренко.

Нагадаємо, з 21 по 30 вересня українські ветерани та військовослужбовці, які отримали поранення чи захворювання під час або внаслідок виконання службового обов’язку, змагаються на масштабних міжнародних змаганнях "Ігри нескорених" — Invictus Games у Торонто.

Джерело Укрінформ

Схожі новини