Передплата 2024 ВЗ

Ду-ду-ду маму Лободу...

  • 29.09.2017, 12:04
  • 1 404

Через ефір на «раша»-ТБ матір скандальної співачки залишилася без депутатського мандата.

Ду-ду-ду маму Лободу...
Ду-ду-ду маму Лободу...

Історія з позбавленням Лободи-старшої депутатства на півроку затягнулася. І ось нарешті у ній поставили крапку. Депутати Ірпінської міської ради (Київщина) проголосували за дострокове припинення мандата члена фракції «Нові обличчя» Наталії Лободи.

Заяву про складання повноважень матір співачки написала сама. Судячи з того, що документ датований 8 вересня, у фракції мерських «нових облич» (засновник і голова партії — міський очільник Ірпіня Володимир Карплюк), схоже, сподівалися, що скандал з появою Лободи на російському «раша»-пропагандистському каналі вдасться зам’яти.

Нагадаємо: у березні співачка Світлана Лобода з матір’ю взяли участь у програмі «Пусть говорят» на російському «Первом канале», де «ду-ду-ду-гастролерка» розповідала, як її утискають в Україні і влаштовують проти неї провокації. «Одкровення» викликали таке обурення, що ірпінці навіть до Служби безпеки звернулися, аби та дала оцінку депутату Лободі.

Поки в СБУ обіцяли розібратися, обурена громада і до міських депутатів апелювала, щоб належно відреагували на московські гастролі своєї колеги. Розгляд питання кілька разів відкладали, але під тиском громади спустити справу на гальмах не наважилися.

Схожі новини