Передплата 2024 «Добра кухня»

На адміністративній межі України з Кримом окупанти встановлять 50-кілометрову огорожу

  • 27.09.2017, 18:36
  • 997

Федеральна служба безпеки Росії має намір закупити майже 49,5 кілометрів повнопрофільного загородження для потреб свого відомства.

За поставку і монтаж загородження прикордонного управління пропонує 212,8 мільйона рублів, які виділені з федерального бюджету, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт російських держзакупівель.

Місцем доставки товару і установки вказано Красноперекопський район загарбаного росіянами українського Криму, де війська та спецслужби Росії облаштовують «кордон» з материковою Україною.

На вимогу замовника, паркан повинен бути заввишки 2 метр 10 сантиметрів, з поглибленням в ґрунт на 30 сантиметрів. Окрім того, огородження необхідно обладнати бар'єром з колючого дроту.

Конструкція повинна бути «міцною й надійною, легкою у збиранні». Як зазначають замовники, вона має максимально ускладнювати перелаз через паркан, а термін служби всіх елементів об'єкта - не менше 30 років.

Заявки на участь в аукціоні приймаються до 13 жовтня. Згідно з умовами контракту, термін поставки товару визначено до 20 листопада 2017 року, а встановити паркан вимагають не пізніше 20 грудня.

Схожі новини