Передплата 2024 ВЗ

На Прикарпатті чоловік з Вінниччини зґвалтував 11-річну дівчинку

  • 22.09.2017, 14:34
  • 1 443

На Івано-Франківщині посеред білого дня на вулиці невідомий по-звірячому зґвалтував 11-річну дівчинку, повідомив у п’ятницю, 22 вересня, перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

Інцидент трапився ще 19 вересня, а вже протягом наступної доби після звернення батька до поліції оперативники встановили особу злочинця.

«21 вересня працівниками поліції в ході проведення комплексу оперативних та слідчих дій був затриманий 20-річний мешканець Вінницької області», — повідомив Аброськін.

Місцеве видання «Галка» повідомило, що випадок стався в одному з сіл Коломийського району. Коли дівчинка поверталася зі школи, її перестрів злочинець і силоміць відтягнув в район ріки, де й поглумився над школяркою.

У зв’язку з цим Аброськін закликав народних депутатів ухвалити закон про впровадження Єдиного реєстру осіб засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканності малолітньої чи малолітнього та посилення відповідальності за злочини, вчинені проти статевої свободи та недоторканності малолітньої чи малолітнього.

Схожі новини