Передплата 2024 «Добра кухня»

Виступи Шахтаря в Харкові опинилися під загрозою

  • 21.09.2017, 19:18
  • 1 356

Шахтар може зіткнутися з необхідністю залишити Харків, якщо повітряний простір над містом буде закрито, повідомляє Sport.ua.

За інформацією порталу, Шахтар може покинути місто, де зараз проводить домашні матчі, через проект Європейського агентства авіаційної безпеки (EASA), згідно з яким визнаються небезпечними польоти в межах Дніпропетровського району. Якщо це призведе до закриття харківського аеропорту, то УЄФА не допустить до єврокубків місцевий стадіон Металіст, на якому грає донецький клуб.

Повідомлялося, що Харківська міська рада звернулася з проханням до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана не допустити введення Європейським агентством авіаційної безпеки (EASA) обмежень на авіаційний рух у східній частині України.

На початку січня цього року Шахтар оголосив про повноцінний переїзд на стадіон Металіст, де проводить матчі Прем'єр-ліги, Кубка України та єврокубків.

У травні Шахтар провів домашній поєдинок 30-го туру української Прем'єр-ліги проти Олімпіка не в Харкові, а в Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського.

Схожі новини