Передплата 2024 «Добрий господар»

Перерозподіл сфер "впливу". У Кропивницькому затримали 27 озброєних учасників кримінальної "сходки"

  • 20.09.2017, 17:53
  • 1 194

Частина з них раніше були засуджені за злочини проти життя і здоров’я людини, а також за майнові злочини.

У Кропивницькому Кіровоградської області правоохоронці затримали 27 озброєних представників криміналітету, які зібралися обговорити перерозподіл "сфер впливу". Про це повідомила прес-служба поліції Кіровоградської області у середу, 20 вересня.

"У рамках всеукраїнської операції «Зброя та вибухівка» працівники оперативних підрозділів поліції Кіровоградщини при підтримці бійців спецпідрозділу поліції КОРД виявили на території одного з кафе м. Кропивницький групу озброєних осіб", - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, 27 чоловіків прибули до міста, аби «обговорити» питання щодо перерозподілу сфер «впливу».

"Частина з них — раніше засуджені за злочини проти життя і здоров’я людини, а також за майнові злочини. Кілька з цих громадян у кримінальному світі мають статус «авторитетів", - додали у відомстві.

Зазначається, що оперативники виявили серед учасників "сходки" мешканців Кіровоградської, Миколаївської та Дніпропетровської областей. У кількох чоловіків поліцейські виявили чотири пістолети, два револьвери, два автомати, а в автомобілі — гранату Ф-1.

"За цими фактами розпочато кримінальні провадження, тривають слідчі дії. Вилучений «арсенал» направлено на проведення відповідних експертиз", - повідомили у поліції.

Нагадаємо, у Києві на центральному залізничному вокзалі силовики провели спецоперацію із затримання п'ятьох працівників патрульної служби, які упродовж кількох місяців били та грабували подорожуючих громадян.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини