Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Українською поліцейською академією керуватиме екс-керівник харківських патрульних

  • 19.09.2017, 20:37
  • 949

Голова патрульної поліції Харкова Вадим Лісничук успішно пройшов відбір на посаду керівника поліцейської академії, повідомила прес-служба патрульної поліції Харкова у вівторок, 19 вересня.

«Екс-начальник патрульних Харкова підполковник поліції Лісничук Вадим Ярославович успішно пройшов відбір на посаду керівника Поліцейської Академії України», — наголосили у відомстві.

Правоохоронці розповіли, що у зв'язку з цим, відсьогодні т.в.о. очільника патрульної поліції міста стає старший лейтенант поліції Олексій Ніколаєв.

Вадим Лісничук — активний учасник Євромайдану і екс-боєць і командир добровольчого батальйону «Київ-1». Він брав участь у звільненні Миколаївки і Слов'янська Донецької області. Очолював патрульну поліцію Черкас з моменту її створення, а потім очолив патрульну поліцію Харкова.

Нагадаємо, поліцейську академію в Україні створили 6 липня. Вона щорічно випускатиме 1000-1200 поліцейських. Поліцейська академія Національної поліції України розташовуватиметься у Києві на вулиці Народного ополчення, 9. Перший набір складатиме 500 поліцейських, а в подальшому кількість кандидатів збільшать до 1000-1200.

Випускники зможуть працювати патрульним або на інших рядових посадах, крім деяких специфічних підрозділів.

За бажанням та за наявності професійних якостей у патрульного з 1-3-річним досвідом, його можуть рекомендувати для навчання у вишах системи МВС.

Схожі новини