Передплата 2024 «Добра кухня»

Колишній генсек НАТО Расмуссен побував на Донбасі

  • 18.09.2017, 18:37
  • 872

Він відвідав кілька міст і одну з бригад.

Колишній генсек НАТО, позаштатний радник президента України Андерс Фог Расмуссен 17 вересня відвідав розташування українських військ у зоні проведення АТО, повідомляють у фейсбуці штабу АТО.

"У той час, коли на українській землі є близько 40 тисяч російських солдатів і сепаратистів, Європа повинна продовжувати займати тверду й однозначну позицію в питанні підтримки України", - сказав Расмуссен.

На чолі іноземної делегації екс-генсек НАТО відвідав пошкоджені обстрілами населені пункти Донбасу, зокрема місто Торецьк, де іноземні партнери ознайомилися з завданнями, станом і становищем українських військ, залучених до виконання завдань АТО. Також він побував в одному з базових таборів сил АТО.

Відзначають, що в групі іноземних гостей були колишні та діючі голови урядів європейських країн, міністри закордонних справ, парламентарії, політичні радники та консультанти.

"Представники штабу і СЦКК розповіли присутнім про стан справ у районі проведення АТО і про порушення російською стороною Мінських угод", - ідеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Схожі новини