Передплата 2024 «Добра кухня»

Кличко доручив перевірити школи і дитсадки на дотримання правил пожежної безпеки

  • 18.09.2017, 17:18
  • 800

Мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити всі заклади освіти та дитячі установи на дотримання правил пожежної безпеки.

Про це йдеться на його сайті.

"Я дав доручення першому заступнику голови КМДА Геннадію Плісу організувати перевірку відповідальними службами усіх закладів освіти та дитячих установ на дотримання правил пожежної безпеки і забезпеченість необхідними засобами пожежогасіння, - відзначив Кличко. - З понеділка така перевірка в Києві розпочнеться і повинна бути проведена в стислі терміни. Те, що трапилося в Одесі, - це страшна трагедія, якої можна було запобігти", - наголосив мер столиці.

Як повідомлялося, в Одесі в ніч на 16 вересня загорівся один із корпусів дитячого табору "Вікторія", в якому на той момент перебували понад 40 дітей. Внаслідок пожежі загинули троє дітей.

За попередніми висновками, причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки. За фактом пожежі відкрили кримінальне впровадження за ознаками ч. 2 ст. 270 ККУ (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки). Затримано директора дитячого табору, суд обиратиме йому запобіжний захід.

Схожі новини