Передплата 2024 ВЗ

Зубко завтра скликає штаб ДСНС через трагедію в дитячому таборі Одеси

  • 17.09.2017, 17:37
  • 1 027

У понеділок, 18 вересня, під головуванням віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка в Одесі відбудеться засідання оперативного штабу Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як передає Цензор.НЕТ, про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінрегіону.

Зазначається, що 18 вересня Геннадій Зубко перебуватиме з робочою поїздкою в місті Одеса. О 12.00 Геннадій Зубко виступить на українському муніципальному форумі. Модератор форуму - голова Асоціації міст України Віталій Кличко. Після заходу - спілкування з пресою ( м. Одеса, готельний комплекс "Gagarinn", вул. Гагарінське Плато, 5-Б).

О 15:00 під головуванням віце-прем'єр-міністра відбудеться засідання оперативного штабу ДСНС щодо пожежі в муніципальному дитячому таборі "Вікторія". Штаб проводиться за результатами засідання двох місцевих штабів (які вже відбулись) та за результатами здійснення експертизи щодо пожежі.

Нагадаємо, минулої ночі в одеському таборі "Вікторія" сталася масштабна пожежа, через яку загинули три людини, троє дітей госпіталізовані.

Попередньо встановлено, що пожежа виникла в двоповерховій дерев'яній споруді на території дитячого спортивно-оздоровчого табору. Площа пожежі склала близько 450 м кв. На час пожежі в будинку було 42 дитини.

Схожі новини