Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ОБСЄ вирішила збільшити кількість камер спостереження на Донбасі

  • 14.09.2017, 16:18
  • 742

До кінця вересня СММ ОБСЄ планує встановити ще чотири камери відеоспостереження на КПВВ "Гнутове", "Майорськ" та "Мар?їнка", а також поблизу Станиці Луганської.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ до кінця вересня планує встановити ще чотири камери відеоспостереження на КПВВ "Гнутове", "Майорськ" та "Мар?їнка", а також на горі Князя Ігоря поблизу Станиці Луганської. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

"Встановлення додаткових технічних засобів спостереження СММ ОБСЄ буде сприяти ефективному моніторингу режиму припинення вогню та дотриманню режиму тиші в зоні конфлікту", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що наразі з обох сторін лінії зіткнення уже використовуються камери відеоспостереження у Авдіївці, Широкиному, ділянках розведення сил та засобів №1 “Станиця Луганська” та №2 “Золоте” (Луганська область), №3 “Петрівське”.

При цьому камера на шахті “Жовтнева” не функціонує впродовж тривалого періоду, з огляду на те, що бойовики не дають можливість представникам Місії ОБСЄ провести її обслуговування, а камеру відеоспостереження на Донецькій фільтрувальній станції 8 серпня бойовиками було виведено з ладу .

Раніше у звіті спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ повідомила, що зафіксувала біля окупованого Донецька 40 танків бойовиків.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини