Передплата 2024 «Добра кухня»

Проукраїнський демарш майстра спорту в "ЛНР": стала відома доля сміливця

  • 13.09.2017, 19:45
  • 1 721

Майстер спорту з поліатлону Віктор Степаненко, який убрався в український прапор і порвав грамоту під час нагородження після змагань в "ЛНР", поплатився за свій вчинок.

Бойовики два тижні "працювали" зі спортсменом і змусили його обмовити України.

Під тиском Степаненко зізнався, що він пішов на такий крок нібито через погрози СБУ. Однак у мережі звернули увагу на те, що атлет згадує про вимогу вийти з українським прапором, але ось рвати грамоту "ЛНР" його ніхто не просив, пишуть "Факти" .

"На початку серпня цього року мені запропонували виконати одне доручення, яке, як стверджувалося, для мене нічого не буде коштувати... Мовляв, дурниця. Але потім почали тиснути: якщо не виконаєш, то мамі твоїй буде недобре, постався до цього дорученням серйозно, ти ж і твої учні, мовляв, виступали за збірну України. Потрібно вийти на змагання з українським прапором", - розповів Степаненко.

Відзначимо, що відео "зізнання" спортсмена розміщено на YouTube-каналі "Міністерства держбезпеки ЛНР". При цьому коментарі до ролика завбачливо відключені, адже розповідь Віктора виглядає вкрай непереконливо.

Схожі новини