Передплата 2024 ВЗ

Черновецький: "Навіщо мене шукати там, де мене немає"

  • 13.09.2017, 13:35
  • 1 075

Колишній мер Києва Леонід Черновецький запевняє, що ніколи не ховався від правоохоронних органів, але шукати його в Україні немає сенсу.

Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні в пресі з'явилося повідомлення, що СБУ за запитом прокуратури оголосили мене в розшук! Я ніколи не ховався від правоохоронних органів, і вони прекрасно знають, де мене шукати. Мої адвокати дуже давно подали інформацію щодо моєї адреси в прокуратуру", - написав Черновецький.

Він також додав, що йому як юристу незрозуміло, чому його оголошують у розшук в Україні, де він не проживає.

"В Україні я не мешкаю вже майже 6 років і, перш, ніж оголошувати мене в Україні в розшук, СБУ повинна була поцікавитися в прокуратурі і у моїх адвокатів - де я перебуваю. Навіщо мене шукати там, де мене немає!", - підкреслив колишній градоначальник.

Він зазначив, що впевнений в тому, що Луценко "забув" повідомити СБУ про те, що він кілька разів отримував офіційні документи про його фактичне місцеперебування.

"Навіщо так бездумно і безглуздо використовувати державний ресурс? Замість того, щоб виконувати вимоги закону, прокуратура навмисно зволікає зі слідством, яке незрозуміло навіщо зупинили, щоб не дати мені можливості захиститися від надуманих і безпідставних звинувачень!", - підсумував Черновецький.

Схожі новини