Передплата 2024 «Добрий господар»

Тимошенко, Власенка і Добродомова включили в список «Миротворця»

  • 12.09.2017, 10:13
  • 1 146

Центр «Миротворець», що позиціонує себе як «Центр дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України» включив екс-прем’єр-міністра Юлію Тимошенко і двох народних депутатів Сергія Власенка та Дмитра Добродомова у список людей, що підозрюються у злочині проти національної безпеки.

В описі звинувачень на адресу Дмитра Добродомова і Сергія Власенка вказано, що їм інкримінують «незаконне перетинання Державного кордону України. Напад на прикордонників під час виконання ними своїх обов'язків з охорони державного кордону України в складі групи осіб. Участь в підготовці незаконного перетину державного кордону України особою без українського громадянства». В описі звинувачень на адресу Юлії Тимошенко вказано те ж саме, а також «маніпулювання суспільно значущою інформацією».

Варто нагадати, що центр «Миротворець» вважається близьким до радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, який напередодні назвав прізвища низки народних депутатів, які разом з Саакашвілі порушили правила перетину кордону. Окрім Тимошенко, Власенка і Добродомова, у своєму дописі Геращенко назвав народних депутатів Юрія Дерев’янка, Павла Костенка і екс-голову СБУ Валентина Наливайченка. Проте їхніх прізвищ у базі даних «Миротворця» нема.

Раніше «Миротворець» включив у перелік підозрюваних у злочинах проти національної безпеки України екс-президента Грузії Михеїла Саакашвілі.

Схожі новини