Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Інвесторів з Південної Кореї зацікавили 15 українських проектів

  • 10.09.2017, 14:54
  • 1 047

Корейські інвестори відібрали для детального вивчення близько 15 проектів України в рамках Міжнародної виставки «ЕКСПО-2017», яка в неділю, 10 вересня, завершується в столиці Казахстану – Астані, повідомив віце-президент Української торгово-промислової палати, в.о. комісара України на виставці Сергій Свистіль.

«Корея відібрала 15 інвестиційних проектів для того, щоб залучити свій досвід, фінанси в Україну з точки зору сонячної енергетики», — сказав український представник, якого процитував Укрінформ.

Зокрема, корейська компанія UNINK для поглибленого вивчення відібрала такі проекти, як будівництво Любельської вугільної шахти, карпатської вітроелектростанції потужністю 36,3 МВт, сонячної електростанції, вітроелектростанції потужністю 39,6 МВт і будівництво євроколії Варшава-Львів.

Виставка проходила з 10 червня в Астані. Україна на Національному стенді у рамках виставки представила близько 100 інвестиційних проектів у сфері відновлюваної енергетики та енергоефективності. Загалом участь у виставці взяли 115 країн.

Схожі новини