Передплата 2024 «Добрий господар»

«Укравтодор» підписав з польськими компаніями контракти на ремонт прикордонних доріг

  • 08.09.2017, 10:40
  • 1 081

На Львівщині та Волині відремонтують шість доріг загальною протяжністю 144 км.

У четвер, 7 вересня, в Держагентстві автодоріг урочисто підписали контракти з двома польськими компаніями на ремонт доріг поблизу українсько-польського кордону. Дороги ремонтуватимуть у рамках реалізації договору між Україною Польщею про надання кредиту, повідомили в прес-службі «Укравтодору».

Відповідно до договору, передбачений капітальний ремонт доріг державного значення у Львівській та Волинській областях на шести ділянках на під'їздах до КПП «Устилуг», «Рава-Руська», «Краковець», «Нижанковичі-Мальховіце», «Смільниця».

У травні в системі ProZorro були оголошені тендери на проектування та ремонт у Волинській області ділянок дороги Устилуг — Луцьк — Рівне (13 км), та у Львівській області доріг КПП «Смільниця» — Старий Самбір (3 км); Яворів — Грушів (19,5 км); Грушів — Немирів (9 км); Нижанковичі — Самбір — Дрогобич — Стрий (46,5 км); Червоноград — Рава Руська (53 км).

Переможцями тендерів стали польські компанії DROG-BUD Sp. z o.o. та Unibep S.A., з якими й укладено контракти на виконання робіт.

«Сьогодні в Україні відбувається дійсно знакова подія. Ми підписуємо контракти у межах реалізації першої в Україні міжнародної угоди в дорожній галузі. Реалізація цієї програми дозволить продемонструвати синергію українських та польських фахівців у реалізації надважливого завдання — створення сучасної, якісної, безпечної дорожньої інфраструктури. Хороші дороги у прикордонних областях сприятимуть розвитку соціально-економічних зв'язків України з країнами ЄС, створюватимуть позитивний імідж країни, яка активно розвивається у європейському напрямку», — сказав Славомір Новак, керівник «Укравтодору».

Схожі новини