Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

З жовтня зі Львова будуть доступні прямі рейси Італія-Україна за доступними цінами

  • 06.09.2017, 14:40
  • 1 772

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького повідомив про співпрацю з авіакомпанією Ernest Airlines та відкриття нового рейсу Львів-Мілан (аеропорт Бергамо).

З 20 жовтня розпочинають прямі рейси з аеропорту Мілан-Бергамо (BGY) до аеропорту Львів (LWO) та планують розширити напрямки з Італії до України на зимовий період. Ernest Airlines здійснюватиме регулярні рейси за маршрутом Мілан-Бергамо — Львів двічі на тиждень: кожної п’ятниці та неділі. Маршрут Мілан-Бергамо — Львів є першим кроком на шляху розвитку ринку авіаперельотів між Україною та Італією. Зимовий період стане вирішальним моментом для розвитку авіакомпанії, адже розпочнуть обслуговувати ще чотири маршрути в Україну, починаючи з грудня, в тому числі і до столиці України:

Неаполь — Львів, починаючи з грудня, кожної п’ятниці та неділі;

Венеція — Львів, починаючи з грудня, кожного вівторка, п’ятниці та неділі;

Мілан-Бергамо — Київ (Жуляни), починаючи з грудня, кожного понеділка, середи та суботи;

Неаполь — Київ (Жуляни), починаючи з грудня, кожного понеділка, середи та суботи;

David Girhammar, виконавчий директор Ernest Airlines, прокоментував:

«Наша компанія справляє особливе враження на пасажирів, наші співробітники надзвичайно доброзичливі, а задоволення клієнта є одним з наших найбільших пріоритетів. Навіть наш сайт, flyernest.com, який дуже зручний у користуванні, робить купівлю квитків вкрай простою та швидкою процедурою. Коли Ви опиняєтесь на борту одного з наших літаків, ми хочемо, аби Ви відчували себе в «середовищі Ернеста», і де можна краще продовжувати цю подорож, як не в Україні?.

Ernest Airlines виходить на італійсько-український ринок аби запропонувати регулярні рейси на напрямках, які є не достатньо розвинуті або не розвинуті взагалі», - пояснює Chady El Tannir, Директор з розвитку бізнесу.

Він додає: «Наша компанія обрала свою нішу на ринку та зосереджується на місцевих туристах, пропонуючи їм прямі рейси, зручний розклад та низькі ціни. Фактично ми розпочинали з італійсько-албанського ринку, з’єднавши десять італійських напрямків з албанською столицею Тіраною, і цей успіх досі триває. Україна є лише одним з нових ринків, які відкриває Ernest Airlines. Інші європейські рейси з Італії будуть оголошені в найближчі декілька місяців».

Ernest Airlines вірить, що нові авіарейси між Італією та Україною будуть корисними як для італійського так і для українського суспільства та посилять розвиток туризму і ділових стосунків між двома країнами.

Довідка

Заснована у 2015 році, компанія Ernest Airlines була створена групою швейцарських та італійських інвесторів. Ernest Airlines отримала Сертифікат європейського авіаперевізника 11 квітня 2017 року та почала виконувати рейси з Італії 1 червня 2017 року на Аеробусі A319. Авіалінія придбала Аеробус A320 цього серпня та планує ввести в експлуатацію ще два Аеробуси A320 між груднем 2017 та квітнем 2018 року.

Ціни на квитки починаються від 49 Євро, включно із податками.

Ernest Airlines дозволяють пасажирам купувати до трьох місць багажу, - 15, 20 або 25 кілограмів кожне, від 8 Євро за одне місце.

Квитки можна купити он-лайн на офіційному сайті авіалінії www.flyernest.com та:

у туристичних агенціях;

в основних он-лайн туристичних агенціях;

з використанням GDS, Глобальної дистриб’юторської системи (за кодом H1);

у касах львівського та київського аеропортів;

Кол-центр: з Італії +39 02 8973066; з України +380 322 530114

ПН-НД: 06:00-22:00

Схожі новини