Передплата 2024 «Добрий господар»

Притула емоційно підтримав збірну України з футболу: "Буде бій! Ми і цілий стадіон вікінгів"

  • 05.09.2017, 15:43
  • 1 572

Український шоумен Сергій Притула разом з українськими футбольними фанатами прилетіли до Рейк'явіку, де вже сьогодні, 5 вересня, відбудеться кваліфікаційний матч восьмого туру відбору ЧС-2018 Ісландія – Україна.

Футбольна збірна України вирушила до Ісландії ще 3 вересня. Вперше в історії українського футболу на виїзний матч прості вболівальники полетіли одним літаком разом з гравцями національної збірної України.

Така домовленість між "Вірні збірній" та Федерацією футболу України (ФФУ) була досягнута ще в середині серпня, і вона діятиме не лише на гру в Рейк’явіку, а й на інші виїзні матчі збірної.

Сьогодні, 5 вересня, до Рейк'явіку прилетіли українські вболівальники. Серед них — український шоумен Сергій Притула. На своїй сторінці у Facebook він поділився спогадами про те, які він вперше потрапив на виїзний матч. А також пообіцяв, що українські вболівальники гідно підтримують своїх футболістів.

"І кожного разу перед вильотом/виїздом це тремтіння, пришвидшене серцебиття, нестача кисню. Сьогодні буде бій. Я в це вірю. Я це знаю. Один бій буде на полі. Інший на трибунах. Хлопці будуть робити свою справу, а ми — фани, будемо робити все, щоб вони чули, що грають не на самоті. Нас буде 600-700, проти цілого стадіону вікінгів, але ви нас почуєте. І то голосно. Я вам і обіцяю і гарантую! В руках фартова "роза", яку колись подарували хлопці з Сімферополя. Там на правому краю намальований Крим. Який з нами! Як і Донецьк, як і Луганськ!", — написав він.

Притула також поділився фотографіями із літака, де були присутні інші фанати. Та нагадав, що з HARD ROCK CAFFE о 16:30 стартує фан-марш до стадіону "Лейгардальсведлюр" у Рейк’явіку, де відбудеться матч.

Матч Ісландія — Україна розпочнеться о 21:45 (за київським часом). Очікується, що гра стане справжнім випробуванням як для української збірної — ісландці виграли всі домашні матчі цього відбірного циклу, так і для "Вірні збірній" — весь світ знає, як уміють підтримувати свою команду вибухові вболівальники ісландців.

Схожі новини