Передплата 2024 ВЗ

Нацполіція: "На криміногенну ситуацію в Одесі намагаються впливати грузинські "злодії у законі""

  • 05.09.2017, 15:24
  • 777

Впливати на криміногенну обстановку в Одеській області намагаються три грузинських "злодія в законі". Про це заявив начальник Головного управління Нацполіціі в Одеській області Дмитро Головін.

Він зазначив, що йдеться про Омарі Бакаєва, Мінді Горадзе і Антімосу Кухілаві.

"Перші двоє взагалі не надають будь-якого істотного впливу. А громадянин Кухілава періодично приїжджає і намагається впливати тут на місці, підкреслюю, намагається. Але ми йому не даємо", - сказав Головін.

При цьому він додав, що наразі Міністерство внутрішніх справ, департамент карного розшуку та ГУ Нацполіціі в Одеській області працюють над тим, щоб Кухілава залишив територію України.

"За рішенням Верховного суду йому дійсно повернули паспорт громадянина України. Тому фактично у нас зв'язані руки. Хоча ми з міграційною службою Одеської області доклали максимум зусиль, щоб ситуація з Антімосу увійшла в законне русло. На жаль, у нас процедури в цьому плані дуже бюрократичні і тривалі. Але ми продовжуємо роботу", додав Головін.

Я не вважаю, що громадянин Кухілава повинен перебувати з таким статусом в Одесі і намагатися впливати на криміногенну ситуацію в регіоні ", - сказав начальник облполіціі.

Нагадаємо, раніше у Києві правоохоронці затримали банду грузинів, який підозрюють у вчиненні серії розбійних нападів на підприємців.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Схожі новини