Передплата 2024 «Добрий господар»

На Луганщині бойовики заборонили лікарям спілкуватися зі спостерігачами ОБСЄ

  • 04.09.2017, 14:38
  • 1 007

Утимчасово окупованій бойовиками «ЛНР» Брянці Луганської області медикам бойовики заборонили спілкуватися зі спостерігачами Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, повідомила прес-служба місії.

«Коли спостерігачі уточнювали повідомлення про жертви серед місцевих жителів у лікарні в Брянці (46 км на північний захід від Луганська), Медперсонал відмовився НАДАТИ СММ будь-яку інформацію, порекомендувавши спостерігачам звернутися до членів “ЛНР” в Луганську», — процитувала повідомлення СММ ОБСЄ ЛІГА.net.

Проросійський найманець і командир пожежної бригади в Брянці окремо повідомили спостерігачам, що троє рятувальників отримали поранення, коли їхня машина наїхала на Вибуховий пристрій в смт Вергулівка, де вони намагалися ліквідувати пожежу. В той же час співрозмовники відмовилися НАДАТИ інформацію про постраждалих і порекомендували команді місії звернутися до бойовиків терористичної організації «ЛНР».

Зазначимо, що спостерігачі від ОБСЄ регулярно зазнають перешкод у своїй роботі на територіях Донбасу, які контролюють бойовики. Зокрема, у серпні на Луганщині бойовик з гвинтівкою пригрозив розстріляти патруль спостерігачів.

Схожі новини