Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Генштабі анонсували проведення стратегічних навчань "Непохитна стійкість-2017"

  • 02.09.2017, 11:27
  • 918

За словами Муженка, навчання відбудуться у вересні.

Збройні Сили України у вересні цього року проведуть низку командно-штабних навчань із залученням військ та оперативних резервів, головним з яких стануть стратегічні навчання «Непохитна стійкість-2017». Про це повідомив начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко.

«Із 12 по 15 вересня буде проведено стратегічне командно-штабне навчання з органами військового управління, військами (силами) «Непохитна стійкість-2017». Його метою ми розглядаємо нарощення спроможностей органами військового управління здійснювати управління військами (силами) в ході перегрупування, ведення оборонних, стабілізаційних та бойових дій», — цитує Муженка прес-служба Міноборони.

За його словами, перед цим відбудеться логістичне навчання, метою якого є удосконалення системи планування та всебічного забезпечення угруповань військ (сил) та управління залученими силами і засобами в ході стратегічного розгортання Збройних Сил та відсічі збройної агресії на загрозливих напрямках.

«Ми завершимо повний цикл оперативного планування застосування угруповань військ (сил). Крім того, буде проведено тренування сил і засобів територіальної оборони держави з розгортанням штабів територіальної оборони», — наголосив начальник Генштабу.

Схожі новини