Передплата 2024 «Добрий господар»

Журналіст Олег Галів потребує допомоги

  • 01.09.2017, 20:46
  • 1 825

Журналіст Олег Галів перебуває у важкому стані у реанімації

Потрібна термінова допомога. Знімальна група телеканалу НТА оговтується після страшної ДТП, що трапилась у четвер, 31 серпня, на Старосамбірщині. Водій автомобіля загинув на місці пригоди.

Журналіст та ведучий новин Олег Галів — у важкому стані в реанімації лікарні швидкої допомоги у Львові. У чоловіка відкрита черепно-мозкова травма з пошкодженнями щелепи і перелом гомілки.

Натомість в оператора Івана Мазуренка — легкі забої. За кілька днів його вже випишуть. Не пощастило вижити цього дня водієві телеканалу Володимиру Тибінці. Чоловік залишив сиротами двох діточок.

Нагадаємо, аварія сталася у четвер, 31 серпня, коли знімальна група поверталася з Турки. Водій раптово не впорався з керуванням і врізався у залізобетонний відбійник.

«Водій собі їхав. Пасажири спілкувалися позаду. І коли ми під’їжджали до опори моста, дивлюся, водій починає різко повертати. Різко повернув — і удар у бічну стінку моста. Чи він відключився, чи що, не знаю. Я вже не можу пригадати», — пояснив оператор НТА Іван Мазуренко.

Зараз лікарі борються за життя журналіста. Олег потребує інтенсивної терапії.

«На даний час загроза життю є. Він знаходиться в палаті інтенсивної терапії. Ця загроза може тривати до тижня часу. Він є оглушений. Тобто свідомість не є ясна», — розповів лікар-анестезіолог Віталій Піган.

Банківські реквізити:

Номер картки ПриватБанку мами Олега:

4149 4978 6014 7570

Галів Любов Романівна

Схожі новини