Передплата 2024 ВЗ

У Львові злодій заховався від поліції у квартирі, яку обкрадав

  • 28.08.2017, 18:04
  • 1 278

Патрульні затримали на гарячому двох квартирних злодіїв.

У ніч із суботи на неділю, близько 02:00 патрульні отримали виклик на вул. Шафарика у Львові з інформацією про підозрілих осіб.

Як повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова, на місці події правоохоронці виявили чоловіка, який почав утікати, як тільки помітив поліцейських. Чоловіка затримали. Затриманим виявився 34-річний іноземець, якого раніше вже притягали до відповідальності за квартирні крадіжки.

При собі чоловік мав ключі від автомобіля Seat. Коли інспектори оглянули авто, у ньому виявили телевізор та інші речі, які, ймовірно, були вкрадені.

Патрульні обстежили будинок і виявили, що на першому поверсі витиснуте вікно та приставлена до балкону драбина. На місце викликали власників квартири. Коли вони приїхали, то не змогли потрапити в своє житло — квартиру закрили з середини. Пізніше в дверях квартири власники виявили ключі, які їм не належать.

Патрульні через балкон пробралися в приміщення. На місце викликали слідчо-оперативну групу. На кухні патрульні виявили чоловіка, який ховався. Як з’ясували правоохоронці, другий злодій — 28-річний чоловік, якого вже раніше притягали до відповідальності за наркотики.

Справу кваліфікують як крадіжку з проникненням у житло групою осіб за попередньої змови. Приймається рішення про взяття чоловіків під варту. Також їх перевірять щодо причетності до інших крадіжок.

Схожі новини