Передплата 2024 ВЗ

ФК "Маріуполь" звинуватив "Динамо" в спробі дискредитувати клуб

  • 27.08.2017, 17:54
  • 1 300

ФК "Маріуполь" заявляє, що надав ФК "Динамо" (Київ) всі необхідні офіційні листи щодо майбутніх ігор.

Про це йдеться у відкритому зверненні ФК "Маріуполь" до ФК "Динамо" післязвинувачень останнього в ненаданні необхідних документів.

У зверненні йдеться про те, що 27 серпня в Маріуполі повинен був пройти матч 7-го туру Української Прем'єр-ліги "Маріуполь" - "Динамо".

"ФК "Динамо" не тільки не прибув на гру в Маріуполь, а й усіма силами намагається дискредитувати наш клуб", - заявили в "Маріуполі".

Там підкреслили, що футбольний клуб згідно з вимогами Регламенту УПЛ відправив в дирекцію Прем'єр-ліги і ФК "Динамо" всі необхідні офіційні листи щодо майбутніх ігор (молодіжних і перших команд).

Також ФК "Маріуполь" надав Прем'єр-лізі і ФК "Динамо" офіційні листи від УСБУ в Донецькій області, ГУ Національної поліції в Донецькій області та Маріупольської міської ради.

"У свою чергу від ФК "Динамо" ми не отримали жодного офіційного листа щодо майбутніх ігор (ігрова форма, дата і час проведення передматчевої наради), а також щодо дати і часу прибуття делегації клубу, маршруту слідування і автотранспортних засобів (ця інформація необхідна СБУ і МВС для організації супроводу та проїзду автобусів з делегаціями ФК "Динамо" до Маріуполя)", - відзначили в ФК "Маріуполь".

"Колеги з ФК "Динамо", не займайтеся маніпуляціями! "М'яч" був на вашому боці", - йдеться зверненні.

Схожі новини