Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Луценко: "Поки немає конкретних дат і цифр щодо нових подань на зняття недоторканності з нардепів"

  • 26.08.2017, 14:32
  • 623

На сьогодні немає конкретних дат і цифр щодо нових подань щодо народних депутатів України.

Про це сьогодні журналістам заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає Цензор.НЕТ із посиланням на УНН.

"Я називаю імена в той день, коли підписую відповідне подання до ВР. Тільки тоді, коли у мене буде завершено документ, тільки тоді будемо озвучувати. Зараз, користуючись моментом хочу просто сказати: у нас немає ні конкретної цифри, ні контрольної дати. Так, судячи з тих матеріалів, які я бачу, у нас знову і знову в матеріалах проходять прізвища різних народних депутатів. Чи буде зібрано достатньо доказів для подання у ВР, поки рано говорити. Я цього не виключаю", - зазначив Луценко.

Разом із тим, Генпрокурор підкреслив, що "ніякого полювання за депутатами немає, бо в інших кримінальних справах, проходять також прізвища чинних міністрів і посадових осіб інших державних структур".

"Прокуратура працює над будь-якими особами, які обґрунтовано підозрюються у кримінальних діях. Це не окремі вибіркові дії, а загальна величезна робота", - підкреслив він.

Луценко також зазначив, що в провадженні прокуратури на сьогодні - 1 млн 700 тис. справ, за якими проходять, зокрема, селяни, пенсіонери, депутати і міністри. Джерело: https://ua.censor.net.ua/n453004

Схожі новини