Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Суркіс хоче заборонити будь-які футбольні матчі в Маріуполі

  • 22.08.2017, 15:25
  • 1 100

Віце-президент "Динамо" Андрій Мадзяновський заявив, що "Динамо" не поїде на матч у Маріуполь і подасть до суду в разі зарахування технічної поразки.

Про це він заявив в інтерв’ю "Подробностям", відповідаючи на питання, чи поїде основний склад "Динамо" на матч в Маріуполь.

"При таких умовах, які склались на сьогоднішній день, і тих обставинах, звичайно - ні", - сказав Мадзяновський.

Він аргументував відмову питанням безпеки.

"Для президента київського "Динамо" та менеджменту, здоров’я та життя гравців і вболівальників є вищим за результати. І звичайно, це рішення приймалося лише на підставі закону, лише на підставі регламентних норм, якими регулюється проведення матчу Чемпіонату України", - додав він.

Мадзяновський зазначив, що клуб не боїться технічної поразки.

"У федерації є така можливість - зарахувати нам технічну поразку, але це нас не лякає. Чому? Тому що у нас є впевненість в тому, що наші дії ґрунтуються виключно на законі", - сказав Мадзяновський

Також віце-президент "Динамо" заявив про намір відстоювати інтереси клубу в суді.

"Ми змушені будемо звернутися в Міжнародний спортивний суд, де наші доводи будуть враховані і буде прийнято законне рішення", — зазначив Мадзяновський.

При цьому віце-президент УЄФА Григорій Суркіс виступає проти проведення будь-яких матчів української прем`єр-Ліги в Маріуполі, заявивши, що там небезпечно.

"Хочу підкреслити, що мої слова не є оцінкою можливості проведення матчів в Маріуполі. А конкретніше, чи безпечно там грати клубам УПЛ. Мої слова - це чергове попередження: не можна замість вирішення такого відповідального питання влаштовувати навколо цього популістичні піар-акції", - цитує Суркіса 1927.kiev.ua.

У Маріуполі цього сезону було зіграно вже три домашні матчі. Останніми до міста приїжджали львівські "Карпати".

Схожі новини