Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Українського тенісиста запідозрили в участі у договірній грі

  • 22.08.2017, 12:07
  • 895

Матч Долгополов-Монтейро потрапив під підозру через різку зміну у ставках.

Підрозділ організації Tennis Integrity Unit, який займається боротьбою з можливими договірними матчами в тенісі, оголосив про початок розслідування матчу між бразильцем Тьяго Монтейро і українцем Олександром Долгополовим, що завершився перемогою Монтейри з рахунком 6-3, 6-3. Про це повідомляє Тенісний портал України.

Зазначається, що спочатку Монтейро, як і має бути, виходячи з рейтингу та турнірних результатів, був явним аутсайдером - коефіцієнт на його перемогу був більше 3.

спочатку Монтейро, як і має бути, виходячи з рейтингу та турнірних результатів, був явним аутсайдером - коефіцієнт на його перемогу був більше 3.

"За кілька годин до початку матчу Монтейро став фаворитом. Подібна зміна коефіцієнтів відбувається у випадках, коли на перемогу одного з учасників роблять багато великих ставок. В результаті частина букмекерських контор зняла цей матч з лінії, тобто перестала приймати ставки", - йдеться у повідомленні.

«TIU отримала повідомлення щодо дивної активності на ставки під час матчу. Як і у всіх подібних випадках, ми проведемо розслідування, оцінимо ситуацію і будемо вживати відповідні дії», — йдеться в офіційній заяві Tennis Integrity Unit.

Водночас повідомляється, що єдину попередню очну зустріч між тенісистами виграв у липні цього року саме Монтейро — в першому колі турніру в Гштаді, Швейцарія.

Схожі новини