Передплата 2024 «Добра кухня»

Хлопчика, якого мама била молотком по зубах за їжу, всиновили

  • 20.08.2017, 16:52
  • 1 510

Хлопчика Сашу, сумна історія якого сколихнула Україну, усиновила нова сім’я. Про це у «Facebook» написала Людмила Волинець, передає видання “Вголос”.

“У день великого свята Преображенія Господнього — Яблучного Спаса, за згоди усиновителів, повідомляємо про усиновлення Саші. Рішення суду набрало чинності і дитина передана усиновителям.

Тепер Саша разом з батьками буде проходити лікування від численних хронічних захворювань, з яких чи не найскладнішим є нaнізм або кapликовість», — написала вона.

З етичних причин імена усиновителів не розголошуються, але анонімно вони подякували всім, хто переживав за Сашка.

«Всім дякуємо за співпереживання чужого болю, за турботу і участь в долі нашої дитини. У нього попереду тривалий шлях лікування і відновлення. Ми будемо вдячні всім за розуміння, що у випадку з нашим сином таємниця усиновлення в інтересах дитини єдине вірне рішення», — звернулися вони через Людмилу Волинець.

Як повідомлялося раніше, мати маленького Сашка з Чернігівської області тримала дитину в підвалі, бuла і не давала їжу. Один раз жінка вuбила хлопчикові молoотком зуби, просто запідозривши того в крадіжці з холодильника. Розкрилася ситуація, коли жінку запросили в популярне ток-шоу, після якого вона опинилася у в’язниці.

Схожі новини