Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У центрі Львова змінили організацію дорожнього руху

  • 20.08.2017, 12:08
  • 2 385

Нововведення вступили в силу у неділю, 20 серпня.

З 20 серпня у центрі Львова змінились правила організації дорожнього руху. Нові правила проїзду почнуть діяти на вул. Франка — Князя Романа — Шухевича.

Зокрема, частина вулиці Франка стала забороненою для проїзду приватного транспорту, а на односторонній вул. Володимира Шухевича помінялм напрямок руху. Таке рішення, нагадаємо, було ухвалене міською комісією з безпеки дорожнього руху ще у грудні минулого року.

«Якщо водій рухатиметься від пл. Митної в напрямку вул. Франка, то перед поворотом на пл. Соборну буде знак, що за 100 м рух прямо заборонено. Можна буде повертати на вул. Пекарську або повертати на пл. Соборну, їхати до пл. Галицької, повернути на вул. Князя Романа і виїхати на вул. Франка», ‒ йдеться у поясненнях Галицької райадміністрації Львова.

Якщо водій рухатиметься від пл. Франка в напрямку вул. Личаківської, то непроїзну ділянку вул. Франка потрібно оминути через вул. Князя Романа, Шухевича, на якій змінять напрямок руху, а вже звідти виїхати на вул. Франка у напрямку вул. Личаківської.

В.о. начальника комунального відділу Галицької РА Богдан Дідух нагалосила ZAXID.NET, що на вулиці Шухевича змінився напрямок руху. Досі машини могли односторонньо їхати з Франка на Шухевича у напрямку Князя Романа. А після 20 серпня рух вулицею буде зворотнім — з Князя Романа на Франка.

У п'ятницю ввечері на місцях встановили відповідні дорожні знаки. Вони будуть чинними з неділі, 20 серпня.

На заборонених для проїзду приватних автівок ділянках курсуватиме лише громадський транспорт. Такі нововведення зробили для уникнення заторів та зручності курсування громадського транспорту. Нагадаємо, відповідне рішення ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху 21 грудня 2016 року.

Схожі новини