Передплата 2024 «Добра кухня»

У Ryanair розповіли, як змусили Коломойського знизити вартість авіаквитків

  • 18.08.2017, 14:59
  • 1 165

Авіакомпанія Ryanair назвала необґрунтованими юридичними погрозами дії МАУ щодо подачі позовів про визнання незаконним меморандуму між Міністерством інфраструктури та Ryanair.

Про це йдеться в прес-релізі авіакомпанії.

"Ryanair вітає зменшення тарифів авіакомпанією МАУ у відповідь на запропоновані Ryanair польоти в Україну, при цьому вважає їх юридичні дії необгрунтованими", - йдеться в прес-релізі.

У компанії нагадали, що МАУ пригрозила подати в суд на Ryanair, Міністерство інфраструктури і Львівський аеропорт за нібито "втрату заробітку" в результаті примусу до конкуренції з Ryanair.

"Ця сміховинна вимога МАУ свідчить про те, що вони не зупиняться ні перед чим, щоб перешкодити українським споживачам і гостям країни користуватися недорогими повітряними перевезеннями, які Ryanair надає в 33 інших країнах", - заявив головний комерційний директор компанії Девід О'Брайен.

"Замість того, щоб намагатися конкурувати з Ryanair, МАУ вдаються до помилкових і необгрунтованих юридичних погроз, щоб підтримати їх високу вартість за переліт, дозаправку і неефективну модель", - додає він.

"При цьому ми вітаємо той факт, що навіть без виходу Ryanair на ринок МАУ були змушені знизити свої ціни, що принесе користь українським споживачам і відвідувачам", - сказав О'Брайен.

"Ми зберігаємо надію на те, що Україна в майбутньому зможе повністю використовувати доступ до найширшої мережі маршрутів і низьких тарифів, які може запропонувати тільки Ryanair", - підсумував він.

Джерело: Економічна правда

Схожі новини