Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Олексій Кайда звозив третю дружину у Збаразький замок

  • 14.08.2017, 20:59
  • 4 709

Чиновники живуть поки що окремо. Вона – у Тернополі, він – в Івано-Франківську.

Олексій Кайда звозив третю дружину у Збаразький замок
Олексій Кайда звозив третю дружину у Збаразький замок

Втретє “став на рушничок щастя” екс-нардеп від “Свободи”, колишній голова Тернопільської облради, екс-депутат Львівської облради, а нині заступник міського голови Івано-Франківська 46-річний Олексій Кайда. Новою супутницею його життя стала 33-річна начальник відділу юридичної та кадрової роботи Тернопільської облради Наталія Дубас.

Дату одруження молодята тримали у секреті від загалу. Про те, що Олексій і Наталія — вже тепер одна сім’я, стало відомо, коли наречений зважився викласти спільний знімок у соцмережах. Підписав - «Для тих, хто чекав фотографії...”.

Весілля у нас не було, - розповів кореспонденту “ВЗ” Олексій Кайда. - Довго чекали на костюми від відомої львівської дизайнерки Тетяни Палій. Сфотографувалися у них. Влаштували собі подорож у Збаразький замок...

Утім, декому з користувачів соціальних мереж це весільне вбрання видалося незвичним, екстравагантним як для такої події.

- Що подарували своїй коханій? - поцікавилися ми у пана Олексія.

- Себе...

- У вас престижна робота в Івано-Франківську. У дружини така ж — у Тернополі. Де мешкаєте?

- Наразі розриваємося між цими містами. На вихідні я приїжджаю у Тернопіль. Поки що так, а там час покаже. Це як у політика - “все залежить від політичної ситуації”.

Від першого шлюбу в Олексія Кайди є 20-річний син Богодар, навчається у Львівській політехніці. З другою дружиною — олімпійською чемпіонкою Оленою Підгрушною, з якою прожили три роки, дітей не мали, розлучилися у жовтні 2016-го. У нинішньої “половинки” Олексія Кайди від першого шлюбу є донька Діана.

Фото з особистої сторінки О. Кайди у Facebook

Схожі новини