Передплата 2024 «Добрий господар»

Королева Єлизавета II влаштувала закриту вечірку в стилі ABBA

  • 13.08.2017, 20:53
  • 1 144

Королева Великобританії Єлизавета II надала дозвіл на проведення в Віндзорському замку закритої вечірки для 500 співробітників королівського двору і їх гостей. Про це повідомила газета Daily Mail.

Як зазначається, головною темою вечірки стала творчість шведського музичного квартету ABBA, популярного в 70-х роках. Гості були в костюмах, популярних в ті роки, а на сцені виступала триб'ют-група легендарного колективу. Як зазначає видання, антураж заходу був обраний невипадково.

Група ABBA - одна з найпопулярніших в історії музики - була створена в 1972 році. За 10 років свого існування вона випустила 8 альбомів, а численні збірники композицій шведського квартету видаються і сьогодні.

До слова, цього тижня з'явилася інформація, що 91-річна королева передає корону своєму онукові - 35-річному Вільяму та його дружині Кейт Міддлтон. Фейкову інформацію передав телеканал MSN із посиланням на анонімне джерело в палаці. Однак потім цю новину спростували. «Ми не змогли підтвердити джерела чи факти, що стосуються правонаступництва корони», - повідомили на телеканалі.

Схожі новини