Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Патруль ОБСЄ зафіксував заборонені зенітні установки бойовиків у Луганську

  • 13.08.2017, 12:51
  • 688

Спостережна місія ОБСЄ зафіксувала в окупованому бойовиками Луганську шість зенітних ракетних комплексів. Про це йдеться у звіті місії від 12 серпня, повідомляє «Укрінформ».

«У непідконтрольних урядові районах СММ зафіксувала 6 зенітних ракетних комплексів (9К35 «Стріла-10», 120 мм), що рухалися в південно-західному напрямку на південно-східній околиці Луганська, що є порушенням відповідних ліній відведення», — зазначається в повідомленні.

Спостерігачі місії заявляють про наявність у місті бойових броньованих машин і зенітної установки. Крім того, в зоні безпеки вони чули звуки руху безпілотного літального апарата.

У звіті також зазначається, що 10 серпня у непідконтрольних урядові районах місія ОБСЄ зафіксувала зенітну установку (ЗУ-23), установлену на вантажівку військового типу посеред дев’яти інших вантажівок військового типу, усі вони були накриті тентами та рухалися на південно-східній околиці Луганська.

У підконтрольних уряду районах члени патруля СММ бачили дві БРДМ-2 неподалік Попасної (одна стояла, а друга рухалася на схід), а 11 серпня — дві БРДМ-2, що рухалися у східному напрямку поблизу с. Карлівка (25 км на північний захід від Донецька).

Схожі новини