Передплата 2024 ВЗ

"Шахтар" здобув вольову перемогу в Олександрії

  • 13.08.2017, 09:33
  • 770

Футболісти донецького "Шахтаря" здолали в гостях "Олександрію" (2:1) в поєдинку 5-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

М'ячі на арені "Ніка" в Олександрії забили: Євген Банада (38-ма хвилина) - у господарів; Фред (41) та Факундо Феррейра (60) - у донеччан, повідомляє Укрінформ.

Бронзовий призер минулого чемпіонату - луганська "Зоря" зуміла сьогодні записати до свого активу першу перемогу у новій першості. На "Арені Львів" луганчани обіграли рівненський "Верес" - 1:0. Вирішальний м'яч на 76-й хвилині забив Владислав Калитвинцев.

З таким же рахунком полтавська "Ворскла" на київському стадіоні "Оболонь" вирвала перемогу у кам'янської "Сталі". Гол на рахунку Ардіна Даллку (90+1).

У неділю, 13 серпня, програму 5-го туру чемпіонату завершать матчі "Маріуполя" зі львівськими "Карпатами" та донецького "Олімпіка" з одеським "Чорноморцем", які зійдуться на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Розпочався тур у п'ятницю упевненою перемогою київського "Динамо" над кропивницькою "Зіркою". Поєдинок на столичному НСК "Олімпійський" динамівці виграли з рахунком 3:0 і зберегли лідерство у національній першості.

Початок розгрому на 48-й хвилині поклав Дьємерсі Мбокані, який на 48-й хвилині головою перекинув воротаря гостей Євгена Паста. На 76-й хвилині Андрій Ярмоленко спочатку реалізував пенальті за фол Пепе проти Дерліса Гонсалеса, а на 79-й хвилині оформив дубль, забивши головою.

Турнірне становище після суботніх матчів: "Динамо" - 13 очок, "Шахтар" - 12, "Ворскла" - 10, "Олімпік" - 8, "Верес" - 6, "Сталь" - 6, "Маріуполь" - 5, "Зоря" - 5, "Карпати" - 4, "Олександрія" - 3, "Зірка" - 2, "Чорноморець" - 1.

Схожі новини