Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Звільнено водія маршрутки, який образив вдову загиблого воїна АТО

  • 11.08.2017, 18:52
  • 1 399

Водія маршрутки “Самбір-Рудки-Львів”, який образив вдову Героя АТО Ілону Дорошенко, звільнили з роботи.

Це вдалося з’ясувати активістам, які звернулися із відповідним запитом до управління транспорту ЛОДА, розповів Форпосту Олег Дудок, заступник голови ГО «Українська спілка учасників АТО» Олег Дудок.

Сьогодні, 11 серпня, близько 12 години кілька десятків АТОвців прийшли на автостанцію «Західна», що на вул. Городоцькій, щоб провести роз’яснювальну роботу з водіями через нещодавній інцидент із хамством водія однієї із маршруток Самбірського АТП.

«Ми звернулися в управління транспорту ЛОДА із запитом щодо події, яка трапилася у вівторок у Самборі. Там оперативно відреагували на наше звернення, сконтактували із перевізником і навіть запропонували нам особисто зустрітися із представником перевізника. Тобто він був готовий приїхати до нас на розмову. Але задля економії часу ми поспілкувалися по телефону. Зокрема, з заступником директора Самбірського АТП Богданом Чопко», — розповів Олег Дудок.

За його словами, Богдан Чопко запевнив, що водія, який образив вдову Героя, попросили написати заяву на звільнення. «Також заступник директора розповів, що постійно проводяться наради з водіями, на яких обговорюються такі моменти. Проводиться інструктаж. Але однаково існує людський фактор. Також додав, що вони вчора ініціювали зустріч водія із цією жінкою, яка постраждала від його поведінки, але в останній момент вона відмовилася прийти. Відтак, заступник директора пообіцяв, що при першій нагоді АТП вибачиться перед нею», — додав Олег Дудок.

Схожі новини