Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Іспанії затримали судно з українським екіпажем

  • 11.08.2017, 16:36
  • 1 053

Оглядова група королівського спецназу проникла на Lady Boss і виявила 600 мішків з гашишем загальною вагою 18 тонн. Екіпаж і судно заарештовано

Влада Іспанії затримала суховантаж Lady Boss з 11 українцями і двома болгарами на борту, яких підозрюють в торгівлі наркотиками. Про це повідомляє Думская.

"8 серпня в Середземному морі на схід від Гібралтарської протоки іспанська влада затримала суховантаж Lady Boss з екіпажем з 13 осіб, двоє з яких болгари, решта українців. Як виявилося, іспанський патрульний літак засік судно в районі, де часто спостерігається перевантаження наркотиків на плавзасоби контрабандистів", - йдеться в повідомленні.

Оглядова група королівського спецназу проникла на Lady Boss і виявила 600 мішків з гашишем загальною вагою 18 тонн. Екіпаж і судно заарештовано.

"Суховантаж доставлений в іспанський порт Альмерія. Серед моряків є жителі Одеси і області", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що у вересні 2016 року біля іспанського узбережжя недалеко від міста Мурсія співробітники цивільної гвардії Іспанії затримали судно з 14,5 тоннами гашишу. На борту судна затримано двох осіб - громадяни Голландії та Болгарії. На судні було виявлено 540 тюків гашишу.

Схожі новини