Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В парламенті Австралії створили групу дружби з Україною

  • 11.08.2017, 14:20
  • 989

Формування групи розглядають як знак підтримки України у процесі проведення реформ та боротьби проти агресії РФ.

У Федеральному парламенті Австралії 45-го скликання створили групу дружби з Україною. Про це повідомив кореспондент Укрінформу.

Голова Союзу українських організацій Австралії Стефан Романів наголосив, що формування групи розглядають як знак підтримки України у процесі проведення реформ та боротьби проти агресії РФ.

"Австралійсько-українська група починає працювати у дуже потрібний час. Її формування, безумовно, є поштовхом для двосторонніх відносин між Україною та Австралією, а також для зміцнення співпраці між ними. Формування групи розглядається як символ підтримки Австралією України у процесі проведення реформ та боротьби проти російської агресії", - заявив він.

Зазначається, що до складу групи увійшли 30 парламентаріїв на чолі з представником правлячої Ліберальної партії Крісом Крюзером.

Очікується, що офіційний урочистий захід із започаткування діяльності групи за участю Посольства України в Австралії та СУОА відбудеться в австралійському парламенті вже найближчим часом. Під час заходу планується проведення брифінгу для членів групи з актуальних питань двосторонніх відносин, ситуації в Україні та обговорення пропозицій щодо поточної роботи.

Схожі новини