Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Із зони АТО в інші регіони переїхали ще два виші

  • 11.08.2017, 12:08
  • 1 072

 Ідеться про освітні заклади Донецька та Первомайська.

Кабінет Міністрів України додав до переліку вищих навчальних закладів ще два виші, які переїхали із зони проведення антитерористичної операції в інші регіони країни. Про це йдеться в постанові уряду №587 від 9 серпня.

Зокрема, до переліку додано Білоцерківський Інститут безперервної фахової освіти, який переїхав з Донецька і Первомайський індустріально-педагогічний технікум, який переїхав з Первомайська.

«Уряд ухвалив рішення щодо внесення змін до переліку державних вищих навчальних закладів, переміщених з району проведення антитерористичної операції. Це надасть змогу включити до зазначеного переліку та забезпечити належну організацію діяльності Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти, який переміщено з м. Донецьк до м. Біла Церква, Первомайського індустріально-педагогічного технікуму, який переміщено з м. Первомайське у м. Рубіжне та внесення змін до назв Донецького національного медичного університету імені М. Горького, Донецького національного університету у зв'язку з їх перейменуванням», - йдеться у пояснювальній записці до тексту документа.

Зазначимо, що згідно з постановою, Донецький національний медичний університет імені М. Горького носить назву «Донецький національний медичний університет», а Донецький національний університет — «Донецький національний університет імені Василя Стуса».

Джерело: УТ

Схожі новини