Передплата 2024 «Добрий господар»

Народився у капусті!

  • 10.08.2017, 19:51
  • 1 732

Не у переносному, а у прямому сенсі.

Породілля, яка приховувала свою вагітність, народила дитя… у капусті. Через делікатність ситуації медики, які отримали виклик у капустяне поле, не називають ні населеного пункту, де це сталося, ні району.

36-річна жінка, зрозумівши, що вагітна, свідомо не стала на облік у жіночій консультації. Більше того, в тому, що перебуває «при надії», не зізналася нікому з рідних. Найімовірніше, сподівалася, що не виносить дитя, і проблема вирішиться сама собою. Однак місяць за місяцем збігав — і настав час пологів.

Відчувши, що відходять води, жінка сказала рідним, що йде полоти капусту. Там між качанами й привела на світ сина. Сама ниткою перев’язала пуповину й перервала її! Глянувши на крихітку, яка плакала і просила на руки, взяла телефон й зателефонувала матері. Лише тоді зізналася, що народила дитину, і попросила викликати медичку, щоб оглянула сина. Фельдшер констатувала, що пологи пройшли без ускладнень і новонароджений здоровий. Невдовзі «швидка» у задовільному стані доправила маму з сином у лікарню.

Схожі новини