Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Провідниця потягу не впізнала віце-прем'єра

  • 10.08.2017, 17:53
  • 1 615

Віце-прем'єр з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе проїхалася потягом "Укрзалізниці", де її спочатку не впізнали, а потім наполегливо хотіли переселити до іншого купе, бо там був кондиціонер

Про це пише на своїй сторінці віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Ще поїзд не рушив, тут йде по коридору провідниця і голосно питає, чи є у вагоні Іванна Климпуш", - згадує Климпуш-Цинцадзе.

Потім провідниці, не впізнавши віце-прем'єра, запропонувала їй пройти до штабу та поцікавилася: "А чого вас шукають? Ви що, якась терористка?", - згадує віце-прем'єр-міністр.

За її словами, вже інша співробітниці залізниці запропонували їй змінити купе вагону, оскільки в ньому не було кондиціонера. Вона же розповіла міністру, що начальство їй наказало у всьому задовольнити Климпуш-Цинцадзе, щоб вона не почувалася погано під час поїздки.

"Мені щиро шкода і розгублену начальницю поїзда, і провідницю, які, реально тяжко і якісно працюючи в далеко не найкращих умовах, несподівано опинилися між молотом у вигляді своїх грізних начальників і наковальнею у вигляді абсолютно дивної незрозумілої віце-прем’єра", - пише Іванна.

Схожі новини