Передплата 2024 ВЗ

Про правила дорожнього руху нагадав... пострілами

  • 30.10.2012, 19:59
  • 763

Міліціонерам, які прибули на виклик, наляканий 28-річний водій вантажівки розповів, що віз буряки на Гайсинський цукровий завод. За кілька кілометрів від міста його почав переслідувати на трасі автомобіль “Жигулі”. Водій легкової машини звуковими та світловими сигналами вимагав зупинити вантажівку. Коли зробити це не вдалося, почав стріляти по колесах. Усе це відбувалося на неосвітленій дорозі, отож водій вантажівки вирішив доїхати до освітленого місця і там рятуватися від переслідувача.

Через кілька годин правоохоронці затримали водія “Жигулів”, з яких лунали­ постріли. Ним виявився, повідомили в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ у Вінницькій області, 42-річний приватний підприємець. Цей чоловік розповів міліціонерам, що йому не сподобалося, як поводиться на дорозі водій вантажівки. Він, мовляв, заважав “Жигулям” здійснити обгін. Тоді водій легковика вирішив зупинити водія “КамАЗ”, щоб нагадати йому про правила дорожнього руху. Коли зробити це не вдалося, з мисливської рушниці почав стріляти по колесах вантажівки.

Проти самозваного вчителя правил дорожнього руху, який вирішив з педагогічною метою використати вогнепальну зброю, порушили кримінальну справу.

Схожі новини