Передплата 2024 «Добра кухня»

Священик РПЦ попався на торгівлі повіями з Білорусі

  • 06.08.2017, 19:43
  • 1 807

Під час штурму кубла з повіями у білоруському місті Вітебськ затримано священика Російської православної церкви з храму Святих апостолів Петра і Павла у Всеволожському районі Ленінградської області

Про це повідомляє TUT.by.

39-річний отець Микола (Микола Кірєєв) виїхав з храму 2 серпня, повідомивши рідним і колегам, що збирається відвідати монастир в підмосковній Істрі. При цьому дружині "батюшка" нічого не повідомив, й 4 серпня схвильована жінка звернулася до поліції із заявою про зникнення чоловіка.

Кірєєва затримали у Вітебську під час облави на притон, де в той момент знаходилися повії. Правоохоронцям він повідомив, що начебто не був відвідувачем, а збирався вивезти жінок в місто Санкт-Петербург.

Білоруські правоохоронці не виключають, що затриманий мав намір вивезти жінок до Санкт-Петербургу для заняття проституцією.

Офіційний представник управління Слідчого комітету по Вітебській області Світлана Сахарова підтвердила факт затримання 39-річного громадянина Росії і порушення кримінальної справи.

"Вітебським міським відділом Слідчого комітету розслідується кримінальна справа за ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 171 Кримінального кодексу Республіки Білорусь (замах на організацію або використання заняття проституцією або створення умов для заняття проституцією, пов'язані з вивезенням за межі держави особи для заняття проституцією) щодо 39-річного громадянина Росії", - заявила вона.

Підставою для порушення кримінальної справи стали матеріали, що надійшли від співробітників з протидії незаконному обігу наркотиків і торгівлі людьми органів внутрішніх справ Вітебська.

Схожі новини