Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові суд за позовом прокуратури оштрафував забудовника "Знесіння"

  • 01.08.2017, 19:44
  • 1 668

Учора, 31 липня, Львівський апеляційний господарський суд залишив без змін рішення господарського суду Львівської області від 28 квітня поточного року.

Цим рішенням задоволено позов заступника військового прокурора ЗРУ в інтересах Державної екологічної інспекції у Львівській області до ТзОВ "АрхіБуд" і стягнуто 76 тис грн шкоди, завданої державі внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства.

Зазначимо, що службові особи ТзОВ "АрхіБуд" здійснили незаконну порубку дерев і чагарників на території земельної ділянки по вул. Довбуша, 15 у м. Львові. Зокрема, зрізали 159 дерев різної породи та віку. Таким чином забудовник зумисне заподіяв шкоду державі в розмірі 76 тис грн, щоб розчистити територію для проведення підготовчих та будівельних робіт в межах історичного ареалу Львова поблизу парку "Знесіння".

Таким чином, прокуратура регіону вжила вичерпних заходів для поновлення порушених інтересів держави та територіальної громади м. Львова, повідомили з прес-служби військової прокуратури Західного регіону України.

Схожі новини