Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Штаб: "Бойовики посилили обстріли на Донецькому напрямку, є загиблий та поранені"

  • 30.07.2017, 12:14
  • 890

Гібридні війська за минулу добу 14 разів порушили перемир’я.

Упродовж минулої доби, 29 липня, у зоні АТО зафіксували 14 обстрілів російсько-терористичних угруповань, внаслідок яких загинув український військовий та ще семеро отримали поранення. Про це повідомив прес-центр штабу АТО. Українські бійці 11 разів відкривали вогонь у відповідь.

Зазначається, що на Донецькому напрямку бойовики значно посилили свою вогневу активність.

"З гранатометів, мінометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки бандити тричі били по опорних пунктах сил АТО в районі Авдіївки та Кам’янки. Також противник застосовував гранатомети і стрілецьку зброю неподалік селища Піски та шахти Бутівка. На кожен обстріл з боку бандформувань наші бійці відкривали щільний вогонь у відповідь, жорстко примушуючи злочинців дотримуватись режиму тиші", - доповіли у штабі.

На Луганському напрямку гібридні війська з великокаліберних кулеметів вели вогонь по укріпленнях сил АТО у районі Станиці Луганської, близько опівночі з БМП обстріляли Новозванівку.

Майже годину на Маріупольському напрямку терористи з гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали українські опорні пункти в Богданівці.

Нагадаємо, що позаминулої доби, 28 липня, бойовики 19 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини